Vakantie

Zoek jij inspiratie voor een onvergetelijk kinderfeestje?

Als je kind jarig is, wil je deze even flink in het zonnetje zetten. Toch is het niet altijd eenvoudig om te kiezen wat je kunt doen om er een leuk feest van te maken. Waarschijnlijk heb jij het druk en misschien kun je ook niet heel veel kinderen thuis ontvangen. Gelukkig kun je de organisatie van het kinderfeestje ook uit handen geven. Zo weet je zeker dat jouw kind een onvergetelijk feestje zal beleven en dat jij er bijna geen werk van hebt. Wat kan je nog meer wensen? Wij laten je graag zien wat je kunt doen. 

Klaar voor een avontuur? 

Niets is leuker voor kinderen dan op avontuur te gaan. Je kunt daarom kinderfeestjes Zwolle organiseren die alles hebben waar je kind van droomt. Kijk bijvoorbeeld eens wat de mensen van Kobalt je te bieden hebben. In dit centrum kun je een onvergetelijke dag beleven. Wat dacht je van een Virtual Reality avontuur? Ieder kind krijgt dan een bril op en dan kunnen zij zich helemaal onderdompelen in een andere wereld. Ook kunnen zij leuke spelletjes tegen elkaar spelen. Aan het begin van het spel legt een magiër uit wat zij moeten doen en vervolgens gaan de kinderen beginnen aan het spel. Dit spel is geschikt voor kinderen die minimaal tien jaar oud zijn. Sommige beelden die tijdens het spel getoond worden kunnen eng zijn, dus voor jongere kinderen zijn er andere activiteiten. 

Ga met elkaar racen!

Als je niet zo van VR houdt maar liever in het echt de strijd met elkaar aan wilt gaan, dan kun je kiezen voor karten. Karten voor kinderen? Kan dat? Jazeker! Je kunt namelijk aan elektrisch karten gaan doen. Dit is geschikt voor kinderen van minimaal zeven jaar oud en is volkomen veilig. In kartcentrum Zwolle staat de veiligheid voorop met meteen daarna het genot van de kinderen. Zij mogen twee keer tien minuten de baan op en zijn ze klaar met hun race, dan kunnen zij zich tegoed doen aan een zakje chips met een verfrissend glas limonade. Alle kinderen krijgen een gratis helmmutsje dus ook aan de hygiëne is gedacht. De feestjes zijn te boeken tussen 14 en 16 uur op vrijdagmiddag en zondagochtend voor 12 uur. Let er wel op dat de kinderen minimaal 1.25 meter moeten zijn, dit in verband met de kartwagentjes. 

Ook voor de ouders is er volop avontuur te beleven!

Mocht jij als ouder ook zin krijgen om eens te gaan karten of om de uitdaging aan te gaan tijdens het VR spel, dan kun jij ook een arrangement voor volwassenen boeken. Je kunt dit doen als bijvoorbeeld vrijgezellenuitje of als bedrijfsuitje. Informeer eens naar de mogelijkheden om te zien wanneer je langs kunt komen.