Reistips

Zo laat jij je auto veilig achter bij valet parking Schiphol

Op vakantie gaan is natuurlijk superleuk, maar de stress op de vertrekdag is iets wat iedereen zo snel mogelijk wil vergeten. Tientallen vragen spoken er door je hoofd: heb je alles wel ingepakt? Kom je wel op tijd op het vliegveld? Als je met de auto naar het vliegveld vertrekt is het een hele kunst om een geschikte parkeerplek te vinden. Met valet parking Schiphol hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken. Je zet de auto voor de deur en een werknemer van Schiphol rijdt de auto naar een parkeerplek. Als je na een welverdiende vakantie weer bent geland wordt de auto ook weer voor je opgehaald. Superhandig! In deze blog laten we je weten hoe je jouw auto op een veilige manier achter laat bij valet parking.

Lees de reviews over valet parking Schiphol

Valet parking Schiphol wordt door verschillende aanbieders aangeboden. Het is daarom van belang dat je goed de recensies van het betreffende bedrijf controleert. Hieruit kun je vaak al wel op maken of mensen over het algemeen tevreden zijn over de services van het bedrijf. Mocht dit niet zo zijn dan raden we je aan om een andere aanbieder uit te kiezen.

Gebruik alleen officiële kanalen wanneer je valet parking Schiphol boekt

Wanneer je vliegtuigen over enkele uren vertrekt kun je het niet gebruiken dat er iets is mis blijkt met het bedrijf waar jij je auto zou laten stallen. Als je van tevoren al een parkeerplek reserveert doe dit dan via de officiële kanalen. Zo voorkom je misverstanden en andere rare praktijken. Op de luchthaven zelf kun je de valet parking Schiphol plekken herkennen door een speciaal Schiphol parking logo.

Alleen je sleutel afgeven

Wanneer je de auto afgeleverd op een valet parking Schiphol plek moet je er altijd voor zorgen dat je alleen je autosleutel afgeeft. Zo voorkom je dat eventuele huissleutels of andere soorten sleutels kwijtraken, of zelfs gebruikt worden. Bij het parking bedrijf zijn je adresgegevens bekend dus het is geen fijn idee dat een vreemde daar met jouw huissleutels zit.

Check de auto voordat je weggaat

Eigenlijk werkt het een beetje hetzelfde als bij het huren van auto’s. Voor het huren loop je altijd even een rondje om de auto, en na het huren doe je hetzelfde zodat het verhuurbedrijf eventuele schade kan verhalen. Bij valet parking Schiphol werkt dit net zo. Zorg dat je bewijs hebt van hoe de auto er voor de vakantie uitzag, en loop een uitgebreid rondje om de auto voordat je de auto aftekent. Als je nog niet hebt afgetekend en er blijkt na te parkeren Schiphol Airport schade te zijn aan de auto kun je een melding maken bij de Marechaussee op Schiphol. Heb je de auto toch al afgetekend en kom je er pas thuis achter dat er iets niet klopt? Dan kun je eerst contact opnemen met het valet parking Schiphol bedrijf. Willen ze geen passende oplossing bieden dan kun je aangifte doen bij de politie.